startsidaTips av och för personer med ryggmärgsskada.
Summer kitchen on wheels, (english text)


Användaren visar sommarköket och dess funktioner (film)

"Muurikka värmare"
"Muurikka värmare"

Röklådan
Röklådan

Grill med roterande grillspett
Grill med roterande grillspett

Sommarkök på sitt förvaringsplats i köket
Sommarkök på sitt förvaringsplats i köket

Hem » Sommarkök på hjul

Sommarkök på hjul

Ett genomtänkt sommarkök som används för transport, matlagning, grillning, rökning samt som matbord både inomhus och utomhus

Beskrivning
Sommarköket är en specialbyggd serveringsvagn med tre hyllplan på hjul. På vagnen finns plats för en "Muurikka värmare", en stor svart järnpanna med gasolflaska, en elektrisk grill och roterande grillspets, en fritös och en röklåda. Själva 'Muurikkan' förvaras i en hållare under nedersta hyllan. En fritös förvaras i en hållare under mellanhyllplanet. Det finns även en inbyggd lyft till frittösen. På mellanhyllan finns en hållare för pappersrulle monterad. Grillbestick finns på mellanhyllan. På en lång- och en kortsida av vagnen kan man fälla upp två extra klaffbord som kan användas för att transportera matvaror och som matbord.

Tipsarens kommentarer
Alla delar är genomtänkta. Man kör grillvagnen till kylskåpet och laddar den med det man vill ha med sig ut. Sedan kör man ut vagnen på altanen för att grilla, röka, steka elle fritera maten och äta den.

Tillverkare
En kamrat till användaren, Tord Larsson, som är snickare

Inköpställe
Muurikkan: www.muurikka.se (senast kontrollerad maj 2017)

Idé
Användaren

Bekostad av
Användaren själv

Tipset är från 2015

Kategorier för detta tips
hushåll » bereda måltider, rekreation och fritid » trädgård, tips av personer med skadenivån Hög tetraplegi med delvis armfunktion (C5-6, ASIA A,B).

Inga kommentar eller bloggar än

Dela på: