Integritetspolicy

Spinalistips är ett projekt av Stiftelsen Spinalis och ingår i ryggmärgsskada.se

Vår webbplatsadress är: spinalistips.se

Inbäddad innehåll från andra webbplatser
Sidor och tips på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll från andra webbsidor, så som videoklipp, bilder artiklar, mm, samt delningsknappar från Facebook.com. Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Vilka vi delar dina data med
Vi använder Google analytics för mätningen av webbplatsens besökssiffror.

Om du lämnat tips som finns publicerat på spinalistips.se
Vi tar bort dina tips om du vill det. Tipsen är publicerade efter att du först granskat och godkänt innehållet och användningen. Detsamma gäller för personbeskrivningen om dig. Kontaktinformation till dig har vi sparat separat. Har du frågor om hur vi hanterar dina personuppgifter, vill rätta eller be oss radera dem kontaktar du Dorothee Riedel, spinalistips@spinalis.se

Kontaktuppgifter
Om du anser att vi inte uppfyller dina rättigheter enligt GDPR får du gärna kontakta oss eller Datainspektionen som är tillsynsmyndighet.

Stiftelsen Spinalis

Frösundaviks allé 4
169 89 Solna (Stockholm)

Tel: +46 (0) 8-555 44 250
Fax: +46 (0) 8-555 44 241
E-mail: info@spinalis.se