Trådlös mobilladdare

- ett alternativ för personer med nedsatt handfunktion

Trådlös mobilladdare, en liten rund dosa.

Trådlös mobilladdare. Foto från www.mobilladdaren.se

Laddaren kopplas med en mikro-USB kabel till ett USB-uttag i datorn eller annan USB-laddare. För att ladda telefonen behöver den bara läggas på laddaren.
Laddaren har ringar av silikon både på undersidan och ovansidan. Dessa gör att laddaren ligger stadigt på underlaget samtidigt som telefonen sitter säkert på laddaren.

Tipsarens kommentarer
Nu slipper användaren pilla med ladd sladden. Den trådlösa laddaren ligger på hans skrivbord och han lägger alltid telefonen på den när han inte använder den. På det sättet är telefonen alltid fulladdad.

Fungerar endast med telefoner som antingen har Qi laddning inbyggt eller som har ett skal eller liknande för Qi-laddning.

Inköpsställe
Exempelvis mobilladdaren.se (Modell Airlectra) eller Ikea, ikea.com/se/sv (Modell Nordmärke), senast kontrollerad april 2020.

Idé
Användaren

Bekostad av
Användaren

Tipsare: Anonym 1

Personen bor ihop med fru och barn i villa. Han arbetar deltid. Han skadade sig 1975 och har en hög tetraplegi (C5). Genom hand-kirurgi fick han bättre greppfunktion i båda händer. Han har personlig assistans 7 timmar om dagen. (Avliden 2024)

Senaste tips

Fler tips inom Använda telefon